fbpx

Glæd dig! Inden længe vil du kunne købe Duxa i Danmark. Indtil da kan du lade dig inspirere her på siden.

TAG NATUREN MED IND PÅ BADEVÆRELSET

Den gængse opfattelse af badeværelset har udviklet sig fra at handle om et funktionelt rum med klare opgaver til et fristed, som giver os et pusterum i hverdagen. Her tilbringer vi meget tid, både når vi starter og slutter dagen. Derfor er harmoni og en tryg rolig stemning vigtig, både når vi ønsker en stille morgen, men også når roen skal dæmpe sig over os, inden vi går i seng. Vi har forsøgt at indtænke dette i udviklingen af vores produkter med rolige linjer og udtryk, så vi skaber den bedste forudsætning for, at du kan få et badeværelse, der emmer af ro. 

Som skandinavisk leverandør af badeværelsesindretning er vi inspireret af den de rene linjer og dæmpede farver, som findes i naturen. Duxa er designet til det nordiske marked, og vi forsøger netop at genskabe den rolige stemning, som du finder i den nordiske natur. Badeværelset skal genspejle din stil og personlighed, derfor tilbyder vi hos Duxa mange kombinationer af badeværelsesmøbler, så du kan få opfyldt dine behov. Badeværelsesindretning med finish i træ giver varme og ro

Lad dig inspirere af den nordiske natur og brug detaljer i træ på badeværelset. Træ skaber varme og ro på badeværelset og får os til at slappe af. Du kan bruge træmaterialer på badeværelset gennem alt fra små detaljer og skamler til hele badeværelsesmøbler. Blandt vores udvalg af produkter tilbyder vi hos Duxa for eksempel badeværelsesindretningen Maria i egetræsstruktur, der er designet specielt til at modstå eksponering af fugt på badeværelset. Maria er skabt i et klassisk design, og er en samlet badeværelsesindretning med et møbel og tilhørende spejl med hylde. 

Læs mere om Maria badeværelseindretning herSkab en afslappet atmosfære med brugen af sort på badeværelset

Hent inspiration fra de mørke sten i naturen, og brug indretningsløsninger i mat sort til badeværelset. Den mørke tone er lun og dæmpet, og bidrager til en afslappet atmosfære. Det kan både være små detaljer som duftpinde, men det kan også være et badeværelsesmøbel i mat sort. Vi tilbyder et udvalg af møbler i mat sort både med og uden greb og i flere størrelser. Den sorte nuance spiller godt sammen med andre naturfarver, træ og ikke mindst grønne planter. 

Se vores møbler i mat sort til badeværelset herGrønne planter trives på badeværelset

Tag naturen med ind på badeværelset gennem brugen af planter. Grønne planter får os til at slappe af og ikke mindst til at tænke på naturen. Derudover bidrager de også til et bedre indeklima og velvære. Vidste du for eksempel, at mange planter trives ekstra godt i fugtigheden på badeværelset? Vi har udvalgt fem planter, som passer perfekt til badeværelset. Læs mere om det i blogindlægget Planter på badeværelset bidrager til velvære og et bedre indeklima.

Du må ikke glemme tekstilerne. Håndklæder i naturlige farvetoner kan give badeværelset et skandinavisk unikt og afdæmpet udtryk – og så er det jo en drøm at putte sig i et ekstra tykt og blødt håndklæde efter et varmt bad, som den perfekte afslutning på en lang dag. 

Ønsk naturen velkommen på badeværelset og lad roen sænke sig.  

Badeværelsesindretning med finish i træ giver varme og ro

Lad dig inspirere af den nordiske natur og brug detaljer i træ på badeværelset. Træ skaber varme og ro på badeværelset og får os til at slappe af. Du kan bruge træmaterialer på badeværelset gennem alt fra små detaljer og skamler til hele badeværelsesmøbler. Blandt vores udvalg af produkter tilbyder vi hos Duxa for eksempel badeværelsesindretningen Maria i melamin eg, der er designet specielt til at modstå eksponering af fugt på badeværelset. Maria er skabt i et klassisk design, og er en samlet badeværelsesindretning med et møbel og tilhørende spejl med hylde.

Læs mere om Maria badeværelseindretning her.

Skab en afslappet atmosfære med brugen af sort på badeværelset

Hent inspiration fra de mørke sten i naturen, og brug indretningsløsninger i mat sort til badeværelset. Den mørke tone er lun og dæmpet, og bidrager til en afslappet atmosfære. Det kan både være små detaljer som duftpinde, men det kan også være et badeværelsesmøbel i mat sort. Vi tilbyder et udvalg af møbler i mat sort både med og uden greb og i flere størrelser. Den sorte nuance spiller godt sammen med andre naturfarver, træ og ikke mindst grønne planter. 

Se vores møbler i mat sort til badeværelset her

Grønne planter trives på badeværelset

Tag naturen med ind på badeværelset gennem brugen af planter. Grønne planter får os til at slappe af og ikke mindst til at tænke på naturen. Derudover bidrager de også til et bedre indeklima og velvære. Vidste du for eksempel, at mange planter trives ekstra godt i fugtigheden på badeværelset? Vi har udvalgt fem planter, som passer perfekt til badeværelset. Læs mere om det i blogindlægget Planter på badeværelset bidrager til velvære og et bedre indeklima her. 

Du må ikke glemme tekstilerne. Håndklæder i naturlige farvetoner kan give badeværelset et skandinavisk unikt og afdæmpet udtryk – og så er det jo en drøm at putte sig i et ekstra tykt og blødt håndklæde efter et varmt bad, som den perfekte afslutning på en lang dag. Ønsk naturen velkommen på badeværelset og lad roen sænke sig.  

© Duxa Bad 2022